Piščančje hrenovke Pivka IK, brez ovoja, 1 kg

5,09

6,79 €

4,75 €


EAN koda artikla: 3831006602564

Veljavnost akcije: 20.‐26. 11. 2024

Akcijska cena velja le ob predložitvi Tuš klub kartice in ob upoštevanju pogojev vsake posamezne akcije. Pogoje posameznih akcij najdete tukaj.

  • Sestavine
  • Opombe
  • Hranilne vrednosti

Mehansko izkoščeno piščančje meso 66%, voda, piščančje kožice, krompirjev škrob, grahove beljakovine in vlaknine, sol, ekstrakti začimb, začimbe, stabilizatorji: difosfati, trifosfati, sredstvo za zgostitev: guar gumi, dekstroza, antioksidant: natrijev eritorbat, konzervansa: natrijev nitrit, natrijev acetat, aroma dima.

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 967,0
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 231,1
MAŠČOBE NA 100G 19,0
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 8,8
OD TEGA ENKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA VEČKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 1,5
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 0,2
OD TEGA POLIOLI NA 100G 0
OD TEGA ŠKROB NA 100G 0
PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G 0
BELJAKOVINE NA 100G 14,0
SOL NA 100G 2,0

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Navodila za uporabo

Hrenovke lahko kuhamo (položimo jih v hladno vodo in segrejemo do vretja, pečemo, pripravljamo na žaru...)

Pogoji shranjevanja

od 0.0°C do 4.0°C

OD +0°C DO +4°C

Država porekla

SLOVENIJA

Dobavitelj

PIVKA D.D.

od 0.0°C do 4.0°C

OD +0°C DO +4°C

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:



Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke: