Puding Dr.Oetker, Creative, vanilija kardamom, 40 g

0,55

0,67 €

0,55 €


EAN koda artikla: 5997381371902

Veljavnost akcije: 16. 10.‐14. 1. 2025

Akcijska cena velja le ob predložitvi Tuš klub kartice in ob upoštevanju pogojev vsake posamezne akcije. Pogoje posameznih akcij najdete tukaj.

  • Sestavine
  • Opombe
  • Hranilne vrednosti

Koruzni škrob, aroma kardamoma, sol, aroma, barvilo (karoteni)

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 1459,0
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 348,7
MAŠČOBE NA 100G 0,1
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA ENKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA VEČKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 85,0
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 0
OD TEGA POLIOLI NA 100G 0
OD TEGA ŠKROB NA 100G 0
PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G 0
BELJAKOVINE NA 100G 0,5
SOL NA 100G 0,5

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Navodila za uporabo

1. Od odmerjene količine mleka odvzemite 6 žlic mleka, dodajte prašek za puding in sladkor ter vsebino gladko zmešajte.n2. Preostalo mleko zavrite, odstavite iz kuhala in primešajte pripravljeno zmes.n3. Puding nato še 1-2 minuti kuhajte in ves čas mešajte. Ko je puding kuhan, ga vlijte v skodelice, ki ste jih prej oplaknili s hladno vodo. Ko se puding ohladi, ga lahko po želji okrasite.nza 1/2 litra (500 ml) mleka, 2-4 jedilnih žlic sladkorja (30g)"

Dobavitelj

DR.OETKER D.O.O.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:



Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:



Sorodni izdelki