Novice

  • 1

    Dojenčkova koža potrebuje nenehno nego in pozornost že od prvega dne. V Tuš drogerijah najdete izdelke Mixa za nego kože dojenčkov, ki bodo vašim malčkom zagotovili potrebno hidratacijo in zaščito, saj so ti še bolj občutljivi na zunanje vplive in vsakodnevno draženje. 

  • 1

    Danes je svoja vrata odprl prenovljen Tuš market v Novi Gorici, ki  združuje najsodobnejše trende nakupovanja in na svojih policah ponuja še izboljšano ponudbo. 

  • 1

    Mehka in nežna koža potrebuje dodatno pozornost. Piling z občutkom vedno dobro de koži. Kožo po pilingu umirimo in navlažimo z nežnim umivanjem z gelom za prhanje, ki vsebuje hranilna olja. Posebno pozornost tudi sedaj namenite skritim stopalom, komolcem in kolenom, kjer je koža trša in potrebuje dodatno nego.

  • 1

    Ne zamudite družabnega BOWLING MIXA, kjer se bomo spoznavali ob bowlingu, biljardu, namiznem nogometu in spoznavnih vprašanjih.

  • 1

    Koper bo konec septembra v znamenju dogodka Meteor zabave, na katerem bo nastopila tudi največja zvezda turbo folk glasbe, Svetlana Ražnatović – Ceca.  

  • 1

    Zmagovalec šova Gostilna išče šefa, Tomaž ŠKVARČ LISJAK, bo v studiu Gorenje v Planetu Tuš Koper v soboto, 20. 9. 2014, ob 10. Uri delil svoje kuharsko znanje in skrivnosti.

  • 1

    SO BiO je naravna francoska kozmetika za razvajanje vašega obraza z ECOCERT certifikatom., ki jo sedaj najdete tudi v Tuš drogerijah.

  • 1

    Vsako nedeljo lahko družine igrate bowling po zelo ugodni ceni. Cena za eno uro bowlinga na eni stezi je le 10 eur.

  • 1

    V Planetu Tuš Celje, Kranj in Koper vam prvim v Slovenji predstavljamo digitalno upravljano maketo železnice s posebnimi zvočnimi in ostali efekti, ki se razprostira na kar 32  kvadratnih metrih površine.

  • 1

    Med 15 primeri naj podjetniških idej v kmetijstvu, projekta Agrobiznis časnika Finance in Tuš-a, je zmagala Domačija Grčin iz Podvina pri Polzeli. Pod znamko Družina Jabolčnik razvijajo sokove iz starih sort jabolk, ki so brez koncentratov ter pridelani z najnežnejšimi tehnološkimi postopki, s katerimi minimalno posegajo v biološko polnovrednost živila.