Valentinovi sladki kozarčki

  • Težavnost 2
  • Hitri Recepti

Priprava

  1. Prva plast: Kekse zdrobimo oziroma zmeljemo in zmešamo skupaj s cimetom, kardamomom in rumom.
  2. Druga plast: Puding skuhamo po navodilih na embalaži.
  3. Tretja plast: Stepemo sladko smetano, ki smo ji dodali sladkor in Kremfix.
  4. Z vsemi tremi plastmi v zaporedju napolnimo kozarčke.
  5. Na koncu po želji smetano posipamo s čokolado v prahu in dodamo sveže jagode.

< Nazaj na vse recepte

Sestavine za 4 osebe

Plast keksov:

250 g keksov

3 jušne žlice ruma

pol čajne žličke cimeta

pol čajne žličke kardamoma

Pudingova plast:

1 L mleka

2 zavitka jagodnega pudinga

4 jušne žlice sladkorja

Smetana:

250 ml smetane za stepanje

1 jušna žlica sladkorja

Ostalo:

sveže jagode

čokolada v prahu

Priporočamo tudi