Hrustljavi piščančji zvitki
- Težavnost 2
- Kulinarične ideje Jamiii
Priprava
Priprava
1.
Pečico prižgemo na 200 stopinj.
2.
Piščančje prsi posolimo in prepražimo s čebulno omako ter semeni konoplje.
3.
Vlečeno testo narežemo na dolge pravokotnike, jih nadevamo s praženim
piščančjim mesom in korenčkovimi rezanci.
4. Vsakega posebej zvijemo: najprej levi in desni rob navznoter, nato pa od
zgoraj navzdol, da dobimo zvitek.
5.
Vse premažemo z jajcem, posujemo s konopljinimi semeni in postavimo v pečico,
kjer jih pečemo približno 20 minut, da zvitki
postanejo zlatorumeni. Postrežemo
z raznimi pomakami.
Za ogled video recepta
kliknite HRUSTLJAVI PIŠČANČJI
ZVITKI.
Sestavine za 4 osebe
- 1 piščančje prsi, zmlete
- 1 velik koren, narezan na rezance
- 1 čebulna omaka (Slovenske dobrote)
- sol po okusu
- zavitek vlečenega testa
- 1 razžvrkljano jajce za premaz
- konopljina semena (Slovenske dobrote)