Piščančja nabodala

recept za Piščančja nabodala

Priprava

1. V posodo zlijemo sok ene limone in pol ter dodamo začimbno mešanico za piščanca.

2. Piščanca in stebla mlade čebule narežemo na trakove. Piščanca mariniramo v soku limone in začimb.

3. Piščančje in čebulne trakove prepletemo na lesene ražnjiče ter popečemo na žaru ali gril ponvi.

4. Postrežemo z omako tzatziki, ki smo jo pripravili tako, da smo zmešali grški jogurt, naribano kumaro, malce kopra, česna, sok polovice limone, sol in poper.

Recept: Piščančja nabodala | Jamiii Kulinarični Recepti

Recept za piščančja nabodala, s katerim boste imeli okusni obrok za 4 osebe na mizi že v pičlih 20-ih minutah. Preverite sestavine in preberite enostavne napotke.

Type: Kosilo,Mesne jedi

Keywords: recepti za kosilo,recept piščančja nabodala

Recipe Yield: 2 osebi

Preparation Time: PT

Cooking Time: PT

Total Time: PT20M

Recipe Video Name: Recept: Piščančja nabodala | Jamiii Kulinarični Recepti

Recipe Video Description: Recept za piščančja nabodala, s katerim boste imeli okusni obrok za 4 osebe na mizi že v pičlih 20-ih minutah. Preverite sestavine in preberite enostavne napotke.

Recipe Video Thumbnail: https://img.youtube.com/vi/eiPyVntHGwM/mqdefault.jpg

Recipe Ingredients:

    • 2 fileja piščančjih prsi
    • 2–3 žlice začimbne mešanice za piščanca
    • 2 limoni
    • 2–3 mlade čebule
    • 1 kumara
    • 1 grški jogurt (mali)
    • koper
    • česen
    • sol, poper
    • oljčno olje

Editor's Rating:
4.25

< Nazaj na vse recepte

Sestavine za 4 osebe

  • 2 fileja piščančjih prsi
  • 2–3 žlice začimbne mešanice za piščanca
  • 2 limoni
  • 2–3 mlade čebule
  • 1 kumara
  • 1 grški jogurt (mali)
  • koper
  • česen
  • sol, poper
  • oljčno olje

Priporočamo tudi