Bučne rezine s kremnim sirom
- Težavnost 2
- Hitri Recepti , Jesenske jedi , Sladice
Priprava
- Vse sestavine za maso zmešamo v večji posodi, da dobimo gladko zmes.
- Zlijemo jo v pekač, obložen s papirjem za peko.
- Nato pripravimo kremni nadev: zmešamo kremni namaz, sladkor in vodo.
- Nadev razporedimo po površini bučkine mase in ga s pomočjo zobotrebca oblikujemo v vzorec.
- Pecivo pečemo 20-25 min na 180 °C.
Sestavine za 4 osebe
Sestavine za maso:
3 zvrhane jušne žlice bučkinega pireja
3 jajca
250 g moke
100 g sladkorja
1 dl olja
1 zavitek pecilnega praška
1 čajna žlička cimeta
ščepec soli
semena enega stroka vanilje
Kremni nadev:
100 g kremnega namaza
1 velika žlica sladkorja
2 veliki žlici vode