Na spored kinematografov Planetov Tuš prihaja Madagaskar 3

Na spored kinematografov Planetov Tuš prihaja težko pričakovani 3. film iz serije animiranih filmov Madagaskar, ki v kinematografe privablja mlajše in starejše gledalce. V kinematografih Planetov Tuš si bo mogoče Madagaskar ogledati v sinhronizirani, podnaslovljeni in tudi 3D sinhronizirani verziji. Minuli konec tedna se je na vrh lestvice zopet zavihtel risani film Ledena doba 4: Celinski premiki, ki je po tednu dni z vrha lestvice izrinil Nolanov zadnji del trilogije o Batmanu: Vzpon Viteza teme. Na svoj račun bodo ta teden prišli tudi ljubitelji znanstvene fantastike, saj na spored prihaja film Popolni spomin.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 7.928 gledalcev. Na prvo mesto se je ponovno zavihtel animirani film Ledena doba 4: Celinski premiki, ki je z vrha izrinil vrhunski filmski spektakel Vzpon viteza teme. Zadnji film iz trilogije o Batmanu, ki je delo režiserja in tudi scenarista Christopherja Nolana, je bil eden najbolj pričakovanih filmov v zadnjih letih. Po odzivu gledalcev in kritikov sodeč, Nolan s svojim filmom tudi tokrat ni razočaral. Začetna evforija ob prihodu tretjega filma iz trilogije o Batmanu v naše kinematografe se minuli konec tedna očitno že polegla, saj je Vitez teme pristal celo na tretjem mestu lestvice gledanosti. Pred njim je na drugem mestu pristala komedija Ted.

Ljubitelji animiranih filmov verjetno že težko pričakujejo prihod tretjega filma iz serije animiranih filmov Madagaskar. Prikupne živali, odličen humor in vrhunska izvedba animacije v kinematografe ne privablja samo najmlajših, ki so ubežnike iz newyorškega živalskega vrta že davno vzeli za svoje, temveč tudi starejše občinstvo, ki se rado nasmeje zabavnim domislicam živalske druščine. Film si bo v Planetih Tuš mogoče ogledati v originalni verziji s podnapisi ali s slovensko sinhronizacijo v navadni ali 3D verziji. Tako bodo na račun prišli tisti, ki si želijo slišati glasove Sache Barona Choena, Bena Stilerja, Davida Schwimmerja in drugih, kot tudi najmlajši, ki bodo lahko sproščeno uživali ob slovenski sinhronizaciji Marka Potrča, Nine Ivanič, Jureta Mastnaka in Klemna Klemna ter drugih. Druga novost tega tedna bo navdušila ljubitelje znanstvene fantastike. Film Popolni spomin je nastal po literarni predlogi Philipa K. Dicka, ki je napisal tudi literarne predloge za filmske uspešnice kot sta Blade Runner in Minority Report. Tudi tokrat je dogajanje postavljeno v izmišljeno okolje prihodnosti, v tovarno kjer sanje posameznikov spreminjajo v resnične spomine. In seveda gre tudi tokrat nekaj hudo narobe.

Poletna vročica pa se nadaljuje tudi v Disco Planetih. V Planetu Tuš Kranj boste v petek lahko Minglali po svetu in se zabavali v stilu Amerike. Obiskovalci bodo lahko uživali ob odlični glasbi, pijači in jedači. V Planetu Tuš Koper vas poleg letošnje novosti – igrišča na mivki, kjer lahko aktivno preživite nekaj prostih uric, v petek zvečer na plesišče Disco Planeta vabi DJ Eric Navarro, ki vas bo zavrtel v ritmih najnovejših glasbenih uspešnic.