Tretje predtekmovanje: 15. marec 2017

  • 1

Na Srednji šoli za gostistvo in turizem Radovljica je 15. marca potekalo tretje predtekmovanje projekta Tuševa kuharska zvezda. Prvo mesto je
osvojila ekipa Ljubljane, z Krakovskimi dobrotami, drugo pa ekipa Celja, s
Pomladansko postrvjo.

Obe ekipi je strokovna žirija izbrala med devetimi prijavljenimi ekipami iz vrst kuharjev, natakarjev in
turističnih tehnikov, ki prihajajo iz različnih srednjih gostinskih šol po
Sloveniji. Sodelovali so mladi iz SŠ Izola, SŠ Zagorje, SŠGT Celje, SŠGT
Radenci, SŠGT Novo mesto, SŠGT Ljubljana in SGTŠ Radovljica, ki so strokovni žiriji
in obiskovalcem postregli z zanimivim izborom lokalnih jedi.

Komisija, ki je ocenjevala ekipe:

Kuharska ekipa

Alma Rekić (nekdanja članica nacionalne ekipe)

Davor Družinec (član nacionalne kuharske ekipe)

Grega Rozman (član nacionalne
kuharske ekipe)

Janez Dolšak (vodja nacionalne kuharske ekipe)

Martin
Blejec (član nacionalne kuharske ekipe)

Tomaž Vozelj (predsednik Društva kuharjev in slaščičarjev
Slovenije)

Strežna ekipa

Aida Kadič (Ramada Resort Kranjska Gora)

Srečko
Koklič
(svetovalec Turistično gostinska zbornica Slovenije)

Tomaž Leban (Center kulinarike in
turizma KULT316)

Feri Kicin (Sava resorts Bled)

RECEPT ZMAGOVALNE
JEDI >

RECEPT DRUGO UVRŠČENE
JEDI >

< Nazaj

Ostale novice

  • Obveščamo vas o odpoklicu izdelka DATELJI SUŠENI BREZ KOŠČIC, LOT: 319 LP7, uporabno najmanj do: 14. 11. 2025 (dobavitelj: Marjan voće d.o.o., Trnoščica 10, Dugo Selo, Hrvaška) zaradi prisotnosti norovirusov, genske skupine 1. Živila ne zaužijte, temveč ga zavrzite ali vrnite na mesto nakupa. Za več informacij se obrnite na center@tus.si.

  • Samo v petek, 20. 12., in soboto, 21. 12. 2024, ujemite super vikend akcijo: kava Zlatna džezva (mleta, 100 g, 200 g, 500 g) kar 45 % UGODNEJE, kar 40 % POPUST za pijačo Fructal (izbrani, več vrst), narezke* (več vrst, različne gramature) in riž Zlato polje (več vrst), peneče … Več

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.